fredag, februar 01, 2013

Udgivelsesreception d. 28. feb. for 'Kensington'.I anledning af udgivelsen af min første grafiske roman, ”Kensington” vil jeg gerne inviterer alle til fest og spas i Fahrenheits lokaler i Nansensgade. Der vil være drikkevarer og snacks og man vil kunne købe værket til en særlig ’udgivelsespris’.


Det er d. 28. feb. kl 16-19, Nansensgade 36

Fra pressemeddelelsen:
"Et foruroligende, krævende og begavet værk - som at se Ramón Gómez de la Serna sat i scene af Jim Jarmusch".
Oscar K

“Kensington” er en oliemalet grafisk roman på 128 sider, et værk, der trækker på både litteratur, filosofi og billedkunst og dermed markerer et foreløbigt højdepunkt på dansk indenfor formatet malet, grafisk roman.

”Kensington” udfolder en historie i to spor: et realplan funderet i hverdagen, og et imaginært spor med rødder i myten. På realplanet fortælles en historie om en rigmand, der vil gøre alt for at sikre sit eftermæle i form af en spektakulær selvbiografi. Han indleder et samarbejde med en kvindelig forfatter, som indvilger i at ghostwrite biografien. Fra det øjeblik, der skrives under på forlagskontrakten og skriveprocessen påbegyndes, spilles det mytologiske over i realplanet, og en historie om vold, tvang og skriftens magt sættes i gang.


Her er bogen frisk fra tryk:


Ingen kommentarer: